Login/Registracija

Zaljubljena u drugog čoveka: Tamara Dragić prvi put nakon razvoda progovorila: „Ima ono nešto“

Pevačica Tamara Dragić svojim novim imidžom mnoge neodoljivo podseća na slavnu Merlin Monro, a pevačica ima i logično objašnjenje za to.

To mi veoma prija i imponuje s obzirom da ona važi za jednu od najlpših žena. Moram da vam otkrijem jednu tajnu. Kažu da kada je beba u stomaku na koju osobu majka pomisli u tom periodu da će dete i ličiti na tu osobu. Moja majka je bila opsednuta Merlin Monro tako da nadam se da sam ispunila očekivanja – rekla je lepa pevačica kroz široki osmeh i dodala:

Sviđa mi se promena boje kose kao i frizure. Nekako sam energetski slobodna, lagano mi je sve, neopterećujuće. Mislim da ova frizura oslikava moj duh.

Merilinka je imala strah od godina, a pitali smo popularnu pevačicu da li i ona ima sličan problem.

-Čini mi se da što sam starija, da sam sve mlađa. Napunila sam trideset tri u oktobru i čini mi se da se svaki dan osećam sve bolje. To je verovatno povezano i sa mojim radom na sebi i stanju duha. Dok sam bila mlađa sam imala želju da budem starija, mislila sam da to tako treba. Kada sam prešla tridesetu rekla sam sebi da ću biti ono što jesam šta god da neko kaže o meni, sada sam konačno devojčica – rekla je Tamara.

Nakon razvoda o pevačicinom ljubavnom životu se znalo jako malo jer je Tamara o ovoj temi mudro ćutala, a sada je konačno odlučila da otkrije ko je muškarac koji je uspeo da joj ukrade srce.

-Zaljubljena sam i zauzeta. Ima to nešto što je mnogima falilo. Veoma je samopouzdan i siguran u sebe. Vrlo je inteligentan i mnogo me voli, poštuje i podržava. Mislim da je to neprocenjivo, naročito za nekoga ko je poput mene u ovom poslu za koji treba mnogo razumevanja i podrške čak i za moje promene raspoloženja jer mi ponekad nije ni do čega i samo želim da spavam- otkrila je Tamara.

Foto: Z.K.Munja/ Instagram,
Autor: I.Grk