Login/Registracija

ZAGREVANJE POČINJE! Otkrivamo kako će izgledati bina za koncerte Aleksandre Prijović u Areni (VIDEO)

ALEKSANDRA PRIJOVIC FOTO FOTO MUNJA10

Najveća muzička zvezda mlađe generacije Aleksandra Prijović održaće večeras, sutra i u subotu solističke koncerte u Areni.

Publika broji sitno i sa velikim nestrpljenjem čeka 18 sati kada se ulazi u Areni otvaraju, a konceti sve tri večeri počinju od 20.30h.

ipiccy image 50

Produkcija koja radi na realizaciji koncerata vrši poslednje pripreme u dvorani, a mi vam otkrivamo kako će izgledati bina koja je postavljena u Areni.

Ostalo je samo da se dorade detalji i finese, a kako smo saznali bina je specijalno napravljena samo za Aleksandru i do sada nije viđena na koncertima u Beogradu.

ipiccy image 51

Saznajemo da će biti puno vizuelnih i scenskih efekata, a video i audio oprema po najnovijim standardima pružiće poseban ugođaj publici.

Do sada neviđeni dizajn scene u našem gradu, rekordna zvučna konfiguracija u Areni i premium produkcija. Sve je spremno za prvi od tri spektakla – napisali su ljudi iz organizacije koncerta.

Podsetimo, Aleksandra je prva učesnica „Zvezda Granda“ koja je zakazala solistički koncert. Zbog velikog interesovanja publike rasprodata su sva tri dana, a nakon Beograda pevačica će održati koncerte i u regionu.

BONUS VIDEO: Aleksandra Priijović sa majkom progovorila o zajedničkim ritualima:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram/skymusic/privatna arhiva,
Autor: A.Milinković