Login/Registracija

Pukla ljubav sa biznismenom: Tea Tairović ostavila dečka nakon dve godine veze

Tea Tairovic

Pevačica Tea Tairović navodno je raskinula sa biznismenom sa kojim je bila dve i po godine u vezi.

Naime, prema rečima izvora, njihov odnos je poslednjih meseci bio vrlo napet i često su imali nesuglasice, posebno nakon što je obelodanjeno da su u ljubavnoj vezi. Tairovićeva je bila ta koja je rešila da okonča vezu.

TEA TAIROVIC GP SNIMANJE 06062023 FOTO MUNJA 53

– Za dve i po godine, koliko su bili zajedno, imali su dosta svađa i uvek su se mirili jer je Tei odgovarao takav odnos, da niko ne zna da su zajedno. Međutim, otkad se saznalo da su u vezi, postalo je nepodnošljivo. Tea je sumnjala da je Ivan to ispričao nekome, pa su se zbog toga često koškali. Na kraju je rešila da raskine s njim i oni više nisu zajedno evo već skoro mesec dana – rekao je sagovornik.

Tea Tairovic Instagram

Inače, Tea Tairović se javnosti predstavila u takmičenju „Zvezde Granda“ gde nije ostvarila zavidne rezultate, ali je put ka uspehu krčila sama i bez odustajanja, a jednom prilikom prisetila se svojih početaka.

Tea je samo nekoliko godina nakon takmičenja, u kome joj nisu predviđali zavidnu karijeru, stekla veliku popularnost, izgradila imidž i ponela titulu krajljice bakšiša.

BONUS VIDEO – Tea Tairović koncert Tašmajdan:

PROČITAJTE I:

(Kurir)

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.M.