Login/Registracija

Za trudnu Tamaru Milutinović stiglo iznenađenje usred emisije: Pevačica se istopila od sreće (VIDEO)

TAMARA MILUTINOVIC ZGS SNIMANJE 03052023 FOTO FILIP 66 ok

Nakon romantične veridbe, kada je fudbaler Darko Jevtić zaprosio Tamaru Milutinović, odlučili su da

kada su okupili najbliže prijatelje i kolege pred kojima su izgovorili sudbonosno „da“. Da taj dan bude dodatno bajkovit novopečeni bračni par otkrio je da je pevačica u drugom stanju i da čekaju dolazak devojčice.

-Mi smo sve planirali, planirali smo bebu, dobro za veridbu nisam znala kada će doći. Krila sam, zapravo izbegavala sam da pokažem svoj privatni život jer ako to uradim šta će onda da ostane za mene. Na kraju mi je bilo teško da ljudi ne vide šta mi se trenutno dešava u životu- sa osmehom je ispričala Tamara nakon čega je usledilo iznenađenje kojem se nije nadala.

0A0A9337 ok

Naime, voditeljski tandem Vesna Milanović i Siniša Medić iznenadili su pevačicu poklonom za bebu zbog čega nije skidala osmeh sa lica.

-Imamo jedan mali, simbolični poklončić, da pamtiš uvek ovu emisiju (smeh) To je za novorođenče, jedna cucla za porodilište, jedna da ima kada dođe kući- rekli su voditelji.

TAMARA MILUTINOVIC ZGS SNIMANJE 03052023 FOTO FILIP 15 ok

Tamara je priznala da je potajno priželjkivala devojčicu i da se nada da će njih dve jednoga dana imati odnos kao drugarice.

-Često na Instagramu gledam odnos Kaje i njene ćerke i to mi je prelepo, one su kao drugarice. I ja želim sutra da imam takav odnos sa ćerkicom- raznežila se Milutinovićeva u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ gde je gostovala i njena koleginica Kaja Ostojić koja joj je udelila niz saveta o majčinstvu.

-Najteži period je taj tinejdž, a sve i pre i posle toga je uživancija. Ali od 13. do 19. godine je malo turbulentjno, osećaš se kao neprijatelj, malo kao bankomat (smeh)- našalila se pevačica.

0A0A9365 ok

Podsetimo, Tamara Milutinović trenutno uživa u šestom mesecu trudnoće i sa velikim nestrpljenjem iščekuje dolazak naslednice.

U videu ispod pogledajte kako su voditelji u emisiji iznenadili Tamaru:

BONUS VIDEO

PROČITAJTE I:

Foto: F. Pavlović/ Instagram,
Autor: J. Jović