Login/Registracija

„Mene treba išamarati“, Martina Jozinović otkrila šta je koči u „Zvezdama Granda“ (VIDEO)

MARTINA JOZINOVIC 24 GOD. KAKANJ BIH 1

Iako za sebe tvrdi da je po prirodi povučena, malo ko bi u to poverovao kada Martinu Jozinović ugleda na sceni. Međutim takmičenje „Zvezde Granda“ u njoj je probudilo lavicu koja svojim glasom i emocijom ruši sve pred sobom, a to je žiri prethodne subote nagradio sa šest glasova.

-Bila sam jako nervozna pre nastupa, mislila sam da ću se prepasti, ali Bogu hvala mislim da me je to samo poguralo da budem još bolja. Bilo je baš baš puno treme pogotovo što nisam bila zadovoljna kako sam to odradila na probi. Onda me je malo pogurala moja profesorka pevanja, ona mi je velika mentalna podrška. Rekla sam joj mene stvarno treba išamarati da bih ja izašla i uradila sve kako treba- rekla je Martina za Grand.

0A0A6071

Ponos i sreću zbog uspeha svoje takmičarke nije krila ni Marija Šerifović, a ekskluzivno za Grand Martina je otkrila kakva je bila reakcija mentorke nakon nastupa.

-Ne znam da li smem reći to! (smeh) Reka je da je bilo do piiiip, da ne govorim, ali znate šta sam mislila- kroz smeh je ispričala Jozinovićeva.

martina j

Malo ko zna da Martina živi u Beču gde radi i studira, a upravo zbog toga je često sprečena da prisustvuje pripremama sa mentorkom u studiju.

-Iz Bosne sam ali živim u Beču, pa zbog toga često s Marijom radim online. Ovako kada je snimanje dođem par dana ranije da bih vežbala. I moram da kažem da Marija nije fan da kandidati iz njenog tima pevaju njene pesme ali ja sam bila baš uporna sada. Htela sam da je iznesem na svoj način, a još draže m je što sam opravdala to- ponosno je priznala za Grand.

0A0A6058 1

Osim komlimenata na račun pevanja nakon Martininog pojavljivanja na sceni „Zvezda Granda“ nisu izostale ni pohvale na račun izgleda, a epitet jedne od najlepših učesnica prihvatila je sa ponosom.

-Od malena mi govore da ličim na Severinu iz mlađih dana, svaki dan to čujem, ali ja ne vidim. Mislim hvala svima, to mi je kompliment- istakla je Martina.

Iako bi mnogi želeli da osvoje njeno srce, jednom dečku je to već pošlo za rukom, a o kome se radi saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović/ A. Dačić