Login/Registracija

Ivani Selakov potrebna pomoć, traži od fanova da donesu tešku odluku umesto nje (VIDEO)

Pevačica Ivana Selakov nedavno je boravila sa porodicom na Baliju gde je aktivan odmor iskoristila i da snimi kadrove za muzički video. Snimke sa ove egzotične destinacije Ivana je iskoristila da ekranizuje čak tri nove pesme a koju će prvu da objavi odlučiće njeni fanovi.

Pevačica je naime objavila tizer za sve tri nove numere, postavivši anketu na svom Instagram storiju sa pitanjem koju stvar prvu da objavi.

Kada je reč o izboru pesme pevačica prihvata i komentare ispod rilsa, a u igri su numere „Bakšiš“, „Margina“ i „Doživotno“, a fanovi su ovo pitanje shvatili veoma ozbiljno pa su zatrpali pevačicin nalog komentarima.

-Sve odjednom – poručili su neki korisnici, pa ukoliko ne bude mogla da prebroji glasove najverovatnije će morati i da pribegne upravo ovom komentaru.

 Šta sam ja sve doživela u jednom danu, to je ludilo. Vodopad, stakleni most, vatru na glavi… Radujem se– poručila je Ivana na svom Instagramu nakon avantura sa snimanja, a ovi kadrovi prepuni adrenalinskih doživljaja nalaze se ukomponovani u nove spotove.

Ivana je osim ove tri pesme pripremila i novi album koji planira da uskoro objavi.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić