Login/Registracija

Konačno: Mile Kitić i Elena objavili duet, u ceo projekat umešala prste i Marta: „Bravo Kitići, spoj nespojivog je dao savršenstvo“ (VIDEO)

Od kada se Elena Kitić pojavila na muzičkoj sceni, iako peva potpuno drugačiji pravac od njenog oca Mileta svi su se pitali da li će njih dvoje snimiti duet, a na veliko iznenađenje njihove publike on je danas ugledao svetlost dana.

Oni su prvi duet oca i ćerke na ovim prostorima koji su uspeli da ujedine trep i narodno u jedan savršen spoj pod nazivom „Pare“.

Za ovaj projekat koji, pored muzičke, ima i sentimantalnu vrednost, Kitići nisu štedeli, pa spot može da parira onima na svetskoj sceni.

Ono što je zamiljivo je da je i Marta umešala svoje prste u ceo projekat, i potpisuje tekst zajedno sa nedavno preminulim Milanom Laćom Radulovićem.

Podsećamo, Mile je prošle godine otkrio da je Laća glavni krivac za ovaj spoj oko koga se Mile dvoumio da li bi bilo pametno da se udruže.

Snimili smo nedavno pesmu, nisam bio za to da ja kao otac snimim sa ćerkom pesmu, mi i nemamo isti fazon, ona peva jedno, ja nešto drugo. Svi su me pitali zašto nešto ne snimamo, i jednostavno sam mislio da to ne bi bilo dobro, međutim, iznenadio sam se kad mi je Laća, sin Marine Tucaković, doneo pesmu koja je strašna– istakako je tada za domaće medije.

Celu pesmu kao i spot pogledajte u videu ispod.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić