Vesni Zmijanac pune ruke bakšiša: Nakon oporavka kite je evrima na nastupima, šuške na sve strane (FOTO)

vesna zmijanac interv

Nakon teške operacije i oporavka, Vesni Zmijanac pune ruke bakšiša na jednom nastupu gde su je gosti okitili evrima.

Vesna se nekoliko meseci oporavljala od teške operacije, a nedavno se vratila poslovnim obavezama i počela ponovo da nastupa.

de

Vesni Zmijanac pune ruke bakšiša

Pevačica je prošle noći pevala u Skadarliji, a na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kojem se može videti da je pevačica imala pune ruke bakšiša. Gosti su sa njom u glas pevali njene najveće hitove i nema sumnje da je atmosferu dovela do vrhunca.

vesni zmijanac pune ruke bakšiša
Vesni Zmijanac pune ruke bakšiša

Ona se sve vreme veselila dok je pevala, a nedavno je govorila da je jedva čekala da se ponovo druži sa publikom.

vesna zmijanac 26 ok foto munja

Vesna se nekoliko meseci oporavljala od teške operacije, a nedavno se vratila poslovnim obavezama i počela ponovo da nastupa.

Na početku da kažem da sam dobro, u onoj meri koliko to može da bude dobro. Malo je rano da pričam o kompletnom oporavku, malo sam nemirna, malo se više junačim, ali takva sam, ne mogu drugačije. Uželela sam se publike. Nikad u životu nisam imala ovoliku pauzu, da ne pevam šest meseci, nikad za pola veka pevanja. Nije više u pitanju novac, nego ne mogu više bez mikrofona. Još mesec – dva da je bila pauza, ne bi bilo dobro. Mislim da bih skrenula načisto – pričala je ona i dodala:

Pevanje me je izlečilo. Vodila sam se time da, kad mogu ovoliko da pevam, znači da sam dobro. To me ne umori koliko bi ono da sedim kod kuće i ne radim ništa.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Čime se bave deca poznatih:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Č.