Prija ili Tea Tairović? Vesna Rivas otkrila ko je njena miljenica i zbog čega: „Napravila je ršum“ VIDEO

Vesna Rivas nedavno je dala svoje mišljenje u uspehu današnjih zvezda na estradi poput Aleksandre Prijović, Tee Tairović i Sanje Vučić.

Vesna ističe da je mala razlika, ali velika trka između Prijovićke i Tairovićke.

-Sad je mnogo jaka trka između Aleksandre Prijović i Tee Tairović, ona je napravila ršum. Ona je iznela balkansku dušu, danas to prolazi – rekla je ona.

VESNA RIVAS PZD SNIMANJE 23102023 FOTO MUNJA 2 1

Nakon toga, otvorila je srce i otkrila da je njena ljubimica ipak talentovana Sanja Vučić, a potom objasnila zbog čega.

-Najviše volim Sanju Vučić, njena energija mi se najviše dopada. Najviše hitova ima Prijovićka, a Tea ima najjaču energiju na sceni. One se i odlično slažu, ne zavide jedna drugoj – istakla je Vesna.

Untitled 110

Podsetimo, Vesna je nedavno u razgovoru za Grand otkrila i da je tekuća godina u stvari godina istine, kao i da žene treba da budu spremna na kompromise i malo više razumevanja za svoje partenere.

-Sve žene ovog sveta, svih godišta i generacija da imaju malo više razumevanja za muškarce. Muškarci su nam potrebni za opstanak sveta. Možemo mi same i sve je to lepo, ali muškarci su ipak muškarci. Jeste da sve u životu što rade stvaraju za žene, i najbolje parfeme, najbolji kuvari su muškarci, najbolja jela osmišljaju i najbolje kreacije isto potiče od muškaraca– poručila je za Grand.

BONUS VIDEO: Vesna Rivas moli žene da se ne svađaju sa muškarcima

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković