Vesna Rivas pala sa konja! Pevačica hospitalizovana zbog teškog preloma kostiju, otkrila strašne detalje

vesna rivas 2

Poznata rijaliti zvezda, astrolog, numerolog, tarot tumač, pevačica i nekadašnja voditeljka Vesna Rivas gostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom otkrila nepoznate detalje iz privatnog života.

Vesna je odgovarajući na pitanja otkrila za Hype da joj je najveći strah da se popne na konja.
Ona je priznala da je strah nastao kada ju je konj zbacio, te je pala sa njega i zadobila prelome kostiju, a oporavak je bio bolan i dug. Bila je hitno hospitalizovana, rane su zacelile, ali je strah ostao.

VESNA RIVAS PZD SNIMANJE 23102023 FOTO MUNJA 2

Podsetimo, Vesna je nedavno u razgovoru za Grand otkrila i da je tekuća godina u stvari godina istine, kao i da žene treba da budu spremna na kompromise i malo više razumevanja za svoje partenere.

Sve žene ovog sveta, svih godišta i generacija da imaju malo više razumevanja za muškarce. Muškarci su nam potrebni za opstanak sveta. Možemo mi same i sve je to lepo, ali muškarci su ipak muškarci. Jeste da sve u životu što rade stvaraju za žene, i najbolje parfeme, najbolji kuvari su muškarci, najbolja jela osmišljaju i najbolje kreacije isto potiče od muškaraca– poručila je za Grand.

BONUS VIDEO: Vesna Rivas moli žene da se ne svađaju sa muškarcima

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić