Ona ne čeka leto da pokaže svoje telo: Vesna Đogani zaigrala u kupaćem, a od njenih mišića nikome nije dobro: „Nisi realna“ (VIDEO)

74a26a66f534f033277e12225339fc6c00088bcc

Vesna Đogani oduvek je važila za jednu od najzgonijih pevačica na estradi koja nikada nije imala oscilacije u izgledu na čemu joj zavide brojne koleginice.

Iako je majka dvoje dece i nedavno je zagazila u petu deceniju života, pevačica ima telo za poželeti. Mnogi će reći da je u pitanju genetika, koju svakako ne treba zanemariti, ali nije tajna da je Vesna izuteno posvećena redovnim treninzima i izbalansiranoj ishrani što dodatno doprinosi da je uvek tip-top.

Kako nam se bliže letnji dani, pripadnice lepšeg pola sada su posvećenije svom igledu nego ikad, međutim Đoganijeva nema tih problema s obzirom da je ona u top formi tokom cele godine što je sada i pokazala.

Screenshot 20230415 095948

Naime, ona je objavila video na kome đuska u tigrastom kupaćem koji joj stoji kao saliven dok uvija kukovima i pokazuje isklesan stomak. Ono što je zanimljivo jeste da se ona nikada nije podvrgla korekciji uvećanja grudi čime dokazuje da taj momenat nije presudan za dobar izgled.

Screenshot 20230415 095935

„Bomba“, „Svaka čast“, „Au Vesna“, samo su neki od komentara ispod ove objave koja je dobila veliki broj lajkova.

Podsećamo, svi su primetili da i posle toliko godina braka Đole Vesnu gleda zaljubljeno kao prvog dana, a pevačica priznaje da se to smo tako čini na ekranu.

-To vama izgleda zaljubljeno, a mi posle toga analiziramo, ume on da kaže da sam trebala nešto drugačije. Razgovaramo uvek da se doprinese i da sve bude bolje, mi smo spremi za ovaj posao. On ume neki put da kaže nešto što nema veze sa životom, ali mnogo puta je u pravu za neke stvari. Sada je to već neko merilo kada ga pažljivo slušam i kažem ovo je znak pažnje, znam da je on neko ko je mudriji i stariji od mene i nešto mi govori kao konstruktivnu kritiku – rekla je pevačica za Grand.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić