Login/Registracija

Ana Sević progovorila o pevačkoj karijeri i otkrila zbog čega ne snima nove pesme, a razlog je neverovatan: „Uvek sam bila takva po tom pitanju“

Pevačica Ana Sević u potpunosti je posvećena porodičnom životu koji je prošle godine upotpunio dolazak na svet trećeg deteta zbog čega nema mnogo vremena za sebe.

Ipak, ona tvrdi da se uprkos manjku slobodnog vremena odlično snalazi u velikoj porodici i da će sve doći na svoje kako oni budu odrastali.

Njena karijera trenutno se nalazi u drugom planu, međutim iako dugo nije ništa snimala publika je još uvek željna novih pesama o čemu je sada i javno progovorila.

Uvek sam bila lenja što se tiče snimanja pesama, voditeljstvo me je okupiralo što se posla tiče i vreme je proletelo. Sigurna sam da ću u budućnosti sve nadoknaditi. Jednu baš dobru pesmu sam propustila, jedna snimljena čeka već 5 godina. Biće– otkrila je tokom odgovaranja na seriju pitanja koja su joj nedavno postavljali fanovi.

Podsećamo, Ana i njen izabranik nedavno su napravili gala proslavu povodom prvog rođendana sina Simeona, kada je otvoreno govorila o roditeljstvu.

Tata pokušava da glumi strogoću, a ja sam ta koja zateže situaciju. Mislim da je to tako u svakoj porodici, ali oni su zaista Bogu hvala dobra deca. Mi smo staromodni, trudimo se da televiziju i telefon svedemo na minimum i da kod dece probudimo kreativnost – objasnila je pevačica.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić