„Možda će me Ceca inspirisati“, Mima Karadžić priznao kako ne voli da ocenjuje, a zbog jedne stvari izuzetno ceni „Nikad nije kasno“: „Pozdravljam sve što nema veze sa tim“ (VIDEO)

IMG 2332

Uskršnjoj atmosefri, sutra od 21 čas dodatno će doprineti emisija „Nikad nije kasno“ u kojoj će se ekipa najgledanijeg muzićkog šoua veterana još jednom potruditi da napravi veče za pamćenje.

Maretu će društvo u žiriju praviti Ceca Ražnatović i Mima Karadžić koji je u intervjuu za naš portal obećao neverovatan provod.

0A0A3863

– Mislim da mi je treći put da budem u žiriju i uvek sam sa nekim zanimljivim. Evo danas je tu Ceca i biće to jedno dobro zezanje. Mi se privatno odlično zezamo, sada će to biti i kod Žike tako da sve to ukupno ima svoje- tvrdi glumac koji inače ne voli da ocenjuje bilo koga, ali da mu to u ovakvom formatu ne smeta i rado se odazove svakom pozivu.

– Biti u žiriju, meni je beznačajno. Niti ja volim da ocenjujem ljude, niti umem to da radim, ali ovde je to napravljeno zabavnog karaktera. Oni će odlučiti, ali pričaću o nastupu, meni su svi ti kandidati zanimljivi i mislim da je ovo odlična emisija i pozdravljam sve što je zabavnog karaktera i što nema veze ni „p“ sa politikom, na „p“ volim više druge stvari nego politiku (smeh)- rekao je Karadžić.

MIMA KARADZIC NNK SNIMANJE 16032023 FOTO MUNJA 30 ok

Ovaj šou poznat je po negovanju tradicije i najlepših pesama, čemu se Mima posebno raduje.

Ovde čujem neke pesme koje nisam čuo ne pamtim, ali ima izvođača koji to rade vrlo prefionalno i celo snimanje je lagodno i prija mi što sam došao ovde- ističe glumac.

Iako Žika često ume da izvede članove žirija da zapevaju, on ne veruje da je to slučaj sa njim.

– Siguran sam da me neće izvesti da pevam, ali ustajem da kažem, čak i ljubavne stihove, ali ko zna, inspiraciju mi možda da Ceca- zaključuje Karadžić čiji ceo intervju možete pogledati u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/ Ž. Krstić