Bogdana Ražnatović zamerila Veljku na njegovom ponašanju: „Mogao bi nekada…“ (FOTO)

veljko raz i bogd e1715765822153

Veljko Ražnatović već godinama uživa u braku sa Bogdanom Ražnatović, a nedavno su dobili i trećeg sina kome su dali ime Isaija.

Može se reći da supružnici žive život kao iz bajke, da se međusobno dopunjavaju te da jedno drugome ništa ne protivureče niti zameraju.

Sa obzirom na to da je Cecin naslednik u poslednje vreme znatno slobodniji u ophođenju sa pratiocima na Instagramu, u njegovim duhovitim objavama može se steći utisak kako to on i majka njegovo troje dece zapravo žive.

Nedavno je podelio animaciju iz filma koji govori o starom Rimu.

image 8 8

Glavni akteri su gladijator i njegova supruga kraj koje stoji sin a iznad piše:

– Opet ideš u tu tvoju teretanu mogao bi nekada dete da pričuvaš.

U okviru objave Ražnatović je tagovao suprugu i stavio smajlić, a šta drugo su njegovi fanovi mogli da pomisle osim da je tema razgovora iz animacije tema i kojom se on i Bogdana bave u svom domu.

Cecin mezimac se trudi da bude otac za primer, što pokazuju snimci koje objavljuje sa naslednicima, istovremeno svestan je da bi trebalo više da je kraj njih sada kad im je očinska figura od presudnog značaja.

BONUS VIDEO: Ceca Ražnatović pred finale: „Mnogo je znoja proliveno“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Kurir)

Foto: Instagram,
Autor: K.Marković