Milica Pavlović brutalno oplela o prijateljstvima na estradi: „Oni su čudna sorta, nemamo zajedničkih tema“ (VIDEO)

Milica Pavlović sinoć je održala spektakularni koncert u dvorani „Spens“ u Novom Sadu, ostavivši publiku bez daha.

Nakon nastupa, ispred pripadnika sedme sile, Milica je sa oduševljenjem podelila svoje utiske, otkrila kakva je novosadska publika i dotakla se kolega sa estrade.

-Super su i jako seksi, sveži su. Uvek su želji novina, umeju lepo da isprate svaki koncert, učestvuju u svemu, imam dobru interakciju sa njima i jako sam srećna i zadovoljna – istakla je pevačica.

image 8 5

Pavlovićeva se osvrnula i na nedavni koncert u Areni u Beogradu, uporedivši taj i novosadski u emotivnom i izvođačkom smislu.

-Arena je imponzantan i ogroman prostor, tako će verovatno biti i u Zagrebačkoj Areni već sledećeg vikenda. Ovde mi je nekako intimnije, podseća me na atmosferu iz Niša u Čairu. Stalno čitam komentare svojih fanova i publike i moram da priznam, malo su mi zamerili u Areni što su bili malo visoko i dalje, pisali su da bi voleli da budu malo bliže i bolje da me vide – rekla je Milica.

image 8 6

Među njenim gostima na sceni bila je i Nikolija Jovanović, te je Milica srdačno prokomentarisala svoje iskreno prijateljstvo njih dve, naglašavajući da joj je ona jedna od retkih iskrenih prijatelja sa estrade.

-Iskreno, to je jedna od retkih osoba koja mi je legla sa estrade, nemam problem to da kažem. Zaista biram ljude sa kojima provodim vreme. Ja poštujem svakog kolegu, radujem se svačijem uspehu, zato što volim muziku. Ne mogu da mrzim nekoga ko to stvara. Može da me nervira samo neko kada je lenj, ne volim neradnike, ne volim ljude koji hvataju na foru, nego volim ljude koji se kvalitetno bore – ispričala je Pavlovićeva, pa nastavila:

-Estrada je čudna sorta. Nemam puno zajedničkih tema sa mnogima sa estrade, ovo neka shvati kako god ko želi. Ne želim da me neko uslovljava da moram da budem prijatelj sa svima, da se posvećujem, čujem svakog dana.

image 8 7

BONUS VIDEO: Nikolija na koncertu Milice Pavlović

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: A. Dačić,
Autor: K.Marković / A.Dačić