Login/Registracija

Bila je bomba bivše Juge, muškarci su gubili glave zbog nje: Svi se pitaju gde je danas zvezda osamdesetih

Pevačica Marina Perazić nije se dugo pojavljivala u javnosti i svi su se pitali gde je ona nestala.

Marina se nedvno oglasila na svom Fejsbuk profilu, gde je objavila fotografiju sa ćerkom Miom Katarinom koju je ona prva postavila na Instagram profil. Njih dve su nasmejano pozirale i to povodom Marininog rođendana.

Dragi moji prijatelji, zahvaljujem se sa zakašnjenjem na predivnim željama koje ste mi uputili povodom mog rodendana. Zasluženo uživam baš onako kako ste mi poželeli – napisala je pevačica i bivša učesnica rijalitija „Farma“.

Podsetimo, pevačica Marina Perazić i bivši bubnjar grupe EKV Ivan Fece Firči bili su u braku skoro deceniju, a imaju dve ćerke, Miju i Lunu. Miju je pevačica rodila 1993. godine, a dve godine kasnije na svet je došla i mlađa Luna. Marina i Firči su od 1988. godine živeli u Njujorku po želji bivšeg bubnjara, a kada su se rastali 1997. godine, Marina se sa decom vratila u rodnu Hrvatsku.

Mija se kasnije vratila u Njujork gde se bavi preduzertništvom, što se može zaključiti po njenim objavama na Instagramu.

Luna je imala želju da pođe maminim stopama, pa se prijavila za svojevremeno najpopularnije muzičko takmičenje na našim prostorima „Prvi glas Srbije“. Međutim, odustala je od takmičenja, a onda se posvetila manekenskoj karijeri, tvrde mediji.

Marina trenutno boravi u Americi kod ćerke i kako smo saznali, tamoplanira da ostane do septembra, redovno izlaze u provod i posećuju koncerte poznatih muzičara i gotovo se ne razdvajaju.

Foto: Instagram/Printscreen/Arhiva,
Autor: I.G.