Upoznajte porodicu Čede Markovića: Sa Ljiljanom je preko 30 godina u braku, a njihov sin je stalni član emisije „Zvezde Granda“ (FOTO)

289562268 704145070690026 693422830898681902 n

Legendarni pevač narodne muzike Čeda Marković preko tri decenije uživa u skladnom braku sa suprugom Ljinanom koja mu je sve ove godine velika podrška u karijeri.

Oni su tačno 39. godina zajedno, a pevačeva supruga je u jednoj emisiji ispričala kako su se oni upoznali i kako je počela njihova ljubav.

-Upoznali smo se u kafani, gde drugo (Smeh). Bilo je to šmekerski, onako je malo pevao, pa pogledao u mene i onda mislite da ste glavni. Nas dvoje smo eto već 39. godina zajedno – rekla je Ljiljana u emisiji „Na večeri kod“.

Iako je njegov posao specifičan i zahteva puno putovanja i malo vremena provedenog kod kuće, Čeda se trudio da njegova porodica ne ispašta zbog njegovog posla.

Pevačeva supruga je u pomenutoj emisiji priznala da se Čeda nikada ne svađa i da oni nisu za sve ove godine imali većih problema u braku.

-On sve prašta, neće ni da se svađa. Ja ne znam osobu na koju je on ljut, ne znam ni osobu sa kojom se on posvađao, osim mene. I te svađe izgledaju kao jednosmerna ulica, on ima neko dugme koje pritisne i kada se mi svađamo, čujem se samo ja – rekla je Čedina supruga.

Inače, pevačev sin je krenuo očevim stopama, pa se već godinama uspešno bavi muzikom. Miloš je ranije mladim i talentovanim pevačima držao časove pevanja, a poslednjih nekoliko godina je i stalni član ekipe emisije „Zvezde Granda“

Naime, Miloš zajedno sa Anom Bekutom priprema kandidate iz njeog tima za nastupe u emisijama, a prošle godine su ostvarili najbolji rezultat do sada kada je takmičarka iz njihovog tima Sandra Mladenović u finalu zauzela visoko treće mesto.

U videu pogledajte kako Ana Bekuta i Miloš Marković vežbaju sa takmičarima.

Foto: Instagram/milosmarkovic,
Autor: A.Milinković