Login/Registracija

Čeda Marković ima poseban povod sa SLAVLJE: Sa suprugom proslavio važan dan, a evo gde uživaju

Pevač izvorne narodne muzike Čeda Marković iza sebe ima bogatu karijeru i hit za sva vremena „Žal iz mladosti“, a pored toga u skladnom je braku skoro četiri decenije. 

199b4b6e29318620501243672fc1bf8e8f178164

Otac je dvoje dece, sina i ćerke, ponosni suprug, ali o detaljima iz privatnog života gotovo nikad ne govori u javnosti. Međutim, danas je imao povod za to, a reč je o godišnjici braka koju je sa suprugom Ljiljanom proslavio u Grčkoj. 

– I tako idu godine, niz je sve duži. Nas dvoje danas slavimo 39 godina od kada smo zajedno. Živeli -napisao je pevač uz fotografiju na kojoj je pokazao svoju lepšu polovinu, što je oduševilo njegove pratioce na Instagramu.

2e96132ce7199eee7d1a34259e63bc612108cdd6

Pored mnogobrojnih čestitki i najlepših želja za godišnjicu braka, pevač je dobio i kompliment da je njegova supruga Ljiljana prava lepotica. 

Inače, u svojoj višedecenijskoj karijeri otpevao je brojne numere u kojima je opisao mnoge životne situacije, a malo ko zna da je na samom početku karijere pevao potpuno drugačiji repertoar. 

– Jedno vreme sam se bavio zabavnom muzikom, zapravo u početku karijere jer sam igrom slučaja počeo da pevam u nekom baru, a za to sam morao da napravim poseban repertoar. Ja koji sam pravi narodnjak morao sam da pevam nešto potpuno drugačije (smeh). Tek kada sam se vratio iz Makarske nastavio sam da pevam narodnjake– ispričao je jednom prilikom Čeda.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić