Login/Registracija

Ana Bekuta pokrenula lavinu emocija, zagrljaj sa kumom topi srca (VIDEO)

31e49d0055dcb6cf8f72aeda2def9789de1fa19d

Pevačica Ana Bekuta prepoznatljiva je po odličnoj atmosferi punoj emocija kojima obraduje publiku na svojim nastupima, a kada peva pred svojim najdražima, onda srca još više zaigraju. Tako je Bekuta sinoć pevala na jednoj svadbi, a u svatovima je bila i kuma Ljubica Njegomir, ćerka preminule pevačice Merime Njegomir, sa svojom naslednicom Sonja.

Zagrljaj govori više od svake reči, što se može zaključiti na fotografiji.

A da je atnosfera bila sjajna i da je pokrenula lavinu emocija može se steći utisak i na osnovu snimaka koji su procureli sa ovog svadbenog veselja.

Zvanice su uživale u zaista odličnoj atmosferi, a pevačica je pokazala da je i sjajni profesionalac, i da se oporavlja od gubitka majke.

Podsetimo, Ana se nedavno oglasila na društvenim mrežama gde se uz emotivnu poruku oprostila od majke koja je nedavno preminula.

 Prošlo je 40 dana otkako je u Carstvo nebesko otišla moja dobra majka Milica, a ja zauvek prestala da budem nečije dete. Kada umre majka umre čitav svet, poslednja briga o tome zašto kasnite s puta i svaka tiha slutnja da nešto nije u redu jer se njoj učinilo da vam je glas na telefonu drugačiji. Sa svakom majkom umre jedno umeće kuvanja, jedan način postavljanja stola, jedna istorija, jedna porodica i jedan način voljenja i jedna univerzalna, a opet unikatna briga o detetu koje je odavno već nečija majka. Odmaraj u večnosti svoje ljubavi, mila moja majko– napisala je Bekuta u okviru videa sa slavlja njenog rođendana uz pesmu „Balada o majci“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić