Login/Registracija

Tanja Savić postavila „pitanje za milion dolara“, da li znate odgovor?

TANJA SAVIC NNK SNIMANJE 22092022 FOTO ELENA 70 ok

Tanja Savić jedna je od najpopularnijih pevačica koje su ponikle u „Zvezdama Granda“, a nedavno je postavila „pitanje za milion dolara“. Pevačica je naime pripremila novu pesmu, a od svojih pratilaca na društvenim mrežama je zatražila mišljenje da pogode kakva je pesma.

-Uskoro izlazi moja nova pesma. Šta mislite kakva je? Šta predlažete, kakve pesme treba da snimam? – napisala je Tanja na Instagramu dodala:

-Volim vas i želim da znate da mi je vaše mišljenje jako bitno.

Pevačica je ovim pokazala da joj je veoma stalo do mišljenja fanova koji su joj davali predloge kakve pesme bi voleli da snima, dajući poređenja sa njenim postojećim hitovima, dok su na prvi deo uglavnom odgovarali neodređeno ili sa tvrdnjama da šta god snimi to će biti pun pogodak.

-Uglavnom šta god pevaš svaka pesma je hit nećeš pogrešiti – jedan je od komentara.

Podsetimo, Tanja je nedavno najavila da će održati koncert u Beogradskoj areni, a reklo bi se da je studiozno započela pripreme na vreme, otkrivši za Grand kada planira da priredi koncertni spektakl u srpskoj prestonici:

fb80b83e349b851980e1f177bf325074b7422c73

-To me zaista svi pitaju, ali ja mogu da kažem da će biti sledeće godine. Ja stvarno to dugujem svojoj publici i radujem se stvarno. Ali moram da kažem da je tu i jedna velika odgovornost gde stvarno moram da se pripremim – rekla je Tanja i priznala da ne može da veruje kako su godine brzo proletele:

-Ne mogu da verujem, ali je meni ovo vreme proletelo zaista. Mislim da kako se osećamo unutra, tako i zračimo, a ja se osećam kao dete u sebi. Baš se mlado osećam, kao da imam 20. godina – zaključila je ona nedavno za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić