Uništen lokal Mie Borisavljević i Bojana Grujića: „To je očajnički potez slabijih“

MIA BORISAVLJEVIC I BOJAN GRUJIC ZGS SNIMANJE 22032023 FOTO FILIP 76 ok 1

Pevačica Mia Borisavljević je tokom pandemije korona virusa sa suprugom Bojanom Grujićem pokrenula privatni biznis, te je otvorila nekoliko lokala za vežbanje.

Pre samo dva dana odlučila je da otvori još jedan u svom rodnom Valjevu. Nakon otvaranja usledio je potpuni karambol, jer je pevačicin lokal kamenovan, razlupan i ako je sudeći po slikama, potpuno uništen.

Meštani Valjeva koji su se okupili su ostali u čudu, a svi se pitaju da li su nepoznati počinioci ovog nedela pevačici želeli da poruče da nije dobrodošla u svom rodnom gradu.

MIA BORISAVLJEVIC ZGS SNIMANJE 22032023 FOTO FILIP 73 ok

– Mi radimo punom parom, bez obzira na sve tu se ništa neće promeniti. Napravila se ogromna pometnja u gradu oko toga, verujem da smetamo drugim teretanima i fitnes centrima. Kada si jako uspešan u svom poslu, normalno je da si trn u oku, ali želim da poručim da ima mesta za sve i da se za posao treba izboriti trudom i kvalitetom, a ne vandalozmom. To je očajnički potez slabijih – kaže Mia i nastavlja:

– Postoje kamere koje su sve zabeležile, sve se lepo vidi što je još jedna glupost počinioca. Druge ne diramo, a oni sledeći put pamet u glavu i neka više rade na sebi.

BONUS VIDEO – Prija sumirala utiske nakon koncerta:

PROČITAJTE I:

(Kurir)

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.M.