„Da nije tako bio bi problem“, Mia Borisavljević otkrila kako funkcioniše u braku, stala na put spekulacijama o njihovom odnosu: „Iskristalisaće se“

MIA BORISAVLJEVIC I BOJAN GRUJIC ZGS SNIMANJE 22032023 FOTO FILIP 36 ok 2

Mia Borisavljević važi za jednu od najangažovanijih pevačica na javnoj sceni koja je podjednako uspešna u muzici, ali i svom privatnom biznisu koji je svojevremeno započela sa suprugom Bojanom.

Dobra organizacija u životu je pola uspeha, ja sam recimo odrasla sa bakom koja je bukvalno bila vojnik. Nisam mogla da zamislim da ne ustanem ujutru da ne namestim krevet, ne uradim domaći i ne izvedem pse. Imala sam disciplinu po satnici od ujutru do uveče i to je nešto što je meni pomoglo da uvek imam organizaciju i u glavi i u praksi. Samo sa takvim stavom može kroz život da se postigne mnogo toga rekla je pevačica, te dodala da ne bi sve bilo tako bajno da nema podršku porodice, posebno svog dragog od koga se bukvalno ne razdvaja.

Bojan i ja nastupamo zajedno, on mi piše pesme, ali smo zajedno i u drugom biznisu koji smo pokrenuli. Da nije tako verovatno se ne bismo ni viđali ni sretali i onda bi tu bio problem- iskrena je Mia.

Iako je muzika njena ljubav od malih nogu, pevačica je oduvek volela sport bez koga bukvalno ne može, što njena izvajana figura i pokazuje. 

a63ba7a542703cc57b273ab72beb2a9111dd5f45

Stvarno nikada ne bih volela da dođem u situaciju da moram da biram između muzike i sporta. Mislim da će se same stvari iskristalisati vremenom, za šta imam vremena, a za šta nemam, šta će da me čini nervoznom. Jednostavno ću osetiti šta me čini srećnom, a šta manje, mada bih ja volela do kraja života da mogu da se bavim i muzikom i sportom, ali ovim tempom ako se nastavi nešto će morati da trpi- zaključila je.

BONUS VIDEO- Lepa Brena i Dragana Mirković đuskaju sa Đoletom Đoganijem:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić