„Tužna sam“ Slavica Ćukteraš progovorila o zdravstvenom problemu zbog kog se povukla sa javne scene

Slavica Cukteras 4

Pevačica Slavnica Ćukteraš svoju karijeru je započela u „Zvezdama Granda“, a ubrzo se suočila sa ozbiljnom bolešću, zbog koje je odlučila da se na određeno vreme povuče sa javne scene. U međuvremenu se Slavnića Ćukteraš i udala za fudbalerom Vladom Avramović i dobila naslednicu Viktorija. Ipak brak nije opstao pa su se razveli, a pevačica ističe da je sa svojim bivšim suprugom u odličnim odnosima.

Nakon toliko godina pevačica se vratila na javnu scenu, međutim otkrila je da se i dalje bori sa problemom zadebljanja glasnih žica.

Na inhalacijama sam. To je teško, prvi put kada se čuje. Jer, kao, šta će biti sa mojim glasom? Međutim, posle sam čula da nisam ja jedina – rekla je Ćukteraš u „Premijeri“.

abcc971dbad44c3554daf63c76fe21912e368a2a

Inače, pevačica je nedavno zabrinula svoje pratioce objavom, te je objasnila da joj najteže palo kada su joj doktori saopštili da ima zadebljanje na glasnim žicama.

Kao pevaču najteže što može da se desi to je da vam se kaže: „Ne smeš da pevaš!“ A ni da pričaš preko dana, govori tiho, samo ako moraš. Inhaliranje kortikosteroidima, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima – počela je i dodala:

Cigarete ni slučano (ovde dobijam plus 10 kilograma za mesec dana, sigurno). Iskreno, meni je ovo najteže palo kada sam večeras čula od ORL da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na oporavku istih uz veliku disciplinu. Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava i da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka – napisala je Slavica.

Foto: Arhiva,
Autor: Pink/I.G.