Login/Registracija

Dugo se borila sa anksioznim poremećajem: Ovog puta Slavica Ćukteraš je rešila brže da reaguje (VIDEO)

Otkako je pre više godina priznala da se konstantno bori sa pritiskom anksioznosti zbog koje je čak nekoliko puta bila hospitalizovana, bolest Slavice Ćukteraš ima svoje plus i minus faze, a ovih dana anksioznost joj se, čini se, vratila.

Naime, poznata pevačica obratila se na društvenoj mreži „Instagram“ gde je poručila da se ponovo oseća anksiozno, ali kada se malo dublje istraži kontekst, izgleda da je sve u svrsi promocije njene nove pesme „Sve će biti okej“.

Sve će biti okej – kaže anksiozna žena. Kao da me hvata neka anksioznost u poslednje vreme, tako da sam odlučila da joj se suprotstavim i to sa poslom i rečenicom „Sve će biti okej“ – poručila je pevačica svojim pratiocima, a bolest kroz koju je Slavica prolazila, izgleda da je bila inspiracija za njenu novu pesmu koju izvodi u duetu sa koleginicom Lenom Čolak.

Anksioznost je Slavici pravila u prošlosti velike probleme. Tokom dve godine borbe s anksioznim stanjem pevačica je odlazila kod kardiologa i nosila holter. Žalila se da oseća kako će umreti od stresa, kako ne sme da izađe na ulicu, a kamoli na scenu a onda je kod psihologa dugotrajno i mukotrpno rešavala svoj problem.

Foto: Instagram/Prinstscreen,
Autor: B.Stuparušić