Login/Registracija

Voditeljka oplela po rijaliti zvezdi: Dejan Dragojević me je ponizio i uvredio (VIDEO)

Voditeljka Tamara Galijano bila je gost u emisiji „Grand magazin“ i između ostalog pričala o popularnom televizijskom formatu- rijaliti programima.

Tamara se godinama profesionalno bavila upravo ovom temom, te pokušala da objasni fenomen popularnosti ovakve vrste televizijske zabave.

Iako se u medijima spekulisalo da se zabavljala sa pobednikom „Zadruge 5“ Dejanom Dragojevićem, ona je to demantovala.

Nisam se zabavljala sa Dejanom. Bila sam na jednom događaju gde sam bila pozvana kao gost, a intervjuisala sam i Dejana koji je bio na istom dešavanju. Pozdravili smo se, a on je dobacio neki kometar za moje noge. Nakon toga mediji su počeli da pišu o meni. To je za televiziju na kojoj radim u suštini bio dobar marketing, ali je krenula i lavina komentara – objasnila je voditeljka, a zatim otkrila kako se Dejan prema njoj poneo u ovoj situaciji:

Ne nije se poneo ni malo džentlmenski. Rekao je da preko njegove kičme tražim popularnost. Čak sam mu pustila i poruku, međutim nije mi nikada odgovorio. Jeste on sladak i super dečko, ali se ružno poneo prema meni. Zaboravićemo i oprostiti mu – zaključila je Tamara uz osmeh.

Voditeljka se dotakla i aktuelnog ljubavnog rijaliti trougla: Anđela, Zvezdan, Ana:

Ozbiljan je test poslati partnera u takav format gde ima mnogo prelepih devojka, a u pitanju je i zatvoren prostor. Istina je da svi gledaju „Zadrugu“ i koliko god da ima negativnih komentara, takve stvari se dešavaju i u privatnom životu – rekla je Tamara, a zatim iznela svoje mišljenje o Zvezdanu Slavniću:

On mi deluje kao patološki lažov, a smatram da se Anđela zaista zaljubila. Dozvolila je sebi da sa njim seksualno opšti, pa šta sad? Ako si uradila to, stani iza svojih dela. Nikoga ne želim da osuđujem zato što niko ne zna šta ga čeka u životu.

Tamara je otkrila i da je na jednom gradskom dešavanju srela bivšu ženu Dejana Dragojevića, Dalilu koja se prema njoj ophodila sa dozom netrpeljivosti.

Srele smo se u jednom klubu gde se jako ružno ponela prema meni – kratko je rekla Tamara, a ostatak intervjua možete poslušati u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Youtube/Printscreen/Grand magazin,
Autor: I.Grk