Login/Registracija

Ljupka ispraznila džepove gostima: Za jednu pesmu uzela nekoliko hiljada evra, letele šuške kao iz bankomata (VIDEO)

Pevačica Ljupka Stević radi punom parom i nastupa i po nekoliko puta nedeljno, a zbog atmosfere koju pravi tražena je širom Evrope.

Naravno, uz dobar provod ide i dobar bakšiš za koji gosti umeju i tek kako da se otvore kada ih pogodi pesma, što je Ljupka pokazala jednom objavom na TikToku.

Naime, ona je objavila video na kome izvodi numeru „Volim srebro, volim zlato“, na kojoj joj dodeljuju evre šakom i kapom dok ih ona sa osmehom na licu prihvata i maše njima.

Za manje od pola minuta, Stevićeva je uzela preko 2500 evra, a ovaj video dobio je pregršt komentara.

„Kraljice“, „Bravo“, „Ne vidi se da nisi šćela“, samo su neki od komentara ispod ove objave, za koju pretpostavljamo da je ciljano napravljena da nasmeje pratioce, iako nema sumnje da Ljupka odlično zarađuje na veseljima gde peva.

Podsetimo, Ljupka je nedavno ispričala i kako su joj na jednojs vadbi uzeli zarađen bakšiš.

U pitanju je bila romska svadba u Italiji. Pa dobro, dečica su prolazila i kada su videli puno para na gomili, kako da ih ne uzmu? Na tom veselju je bakšiš bio negde oko 150.000 evra– objasnila je pevačica, pa se prisetila i najvećeg bakšiša koji je dobila.

Mislim da sam najveći bakšiš dobila upravo na tim romskim svadbama, ali u tom trenutku ga nisam brojala. Bilo je negde oko 5000 evra za jednu pesmu, čak nije bila ni cela pesma u pitanju –rekla je pevačica.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić