Login/Registracija

Treća sreća? Biljana Sečivanović ponovo zakazala svadbu!

Poznata pevačica Biljana Sečivanović gostovala je ove nedelje u emisiji „Zvezde Granda specijal“. Tom prilikom, dotakli su se teme o njenoj svadbi koja je ove godine odložena čak dva puta.

Kada je voditelj pitao za svadbu, ona ga je prekinula sa uz osmeh – Nemoj da pričamo o tome molim te, odmah dobijem stres, depresija – rekla je pevačica i gestikulacijom ruku pokazala kako se trese od stresa.

Pevačica i njen verenik treći put će okušati svoju sreću u julu 2021. godine

– To svadbeno veselje kad dođe, svi ćemo biti raspoloženi i željni zabave i proslave i ja se iskreno nadam da će to ovaj put biti u julu 2021, da ovu prestupnu ispratimo nekako – nasmejano je rekla pevačica.

Podsećanja radi, Biljana i njen partner Aca planirali su da se venčaju na raskošnom slavlju sa 500 zvanica, ali zbog virusa sve je otkazano. Tom prilikom Sečivanovićeva je izjavila – Ja kada planiram da se udam desi se kriza na globalnom nivou. Odlučili smo da odložimo svadbu jer su zabranjena masovna okupljanja, a kod mene bi bilo oko 500 gostiju i ne daj Bože da se neko zarazi.

PROČITAJTE I:

ŽELELA JE SVADBU U VINOGRADU Biljani Sečivanović se ovo nije ostvarilo ali zato neće odustati od porodične vinarije (VIDEO)

Autor: K. Stanković