Login/Registracija

„Bilo mi je teško, otišli su mi žena, deca i posao“, Đole Đogani progovorio o razvodu, a onda se desio obrt: „Pogledala me je sreća“

Vesna i Đole Đogani danas mogu da se pohvale skladnim brakom i porodicom koju su upotpunili sin i ćerka koju su njihova slika i prilika, međutim njihova ljubav nailazila je na razne osude i prepreke.

Poznati denser Đole Đogani otvorio je dušu i prisetio se perioda kada se razvodio od Slađe Delibašić. U medijima se tada spekulisalo da je za raspad njihovog braka glavni krivac bila Vesna Đogani koja je kasnije postala Đoletova žena.

Kada sam se razveo, odlučio sam da nastavim biznis, napravio sam pesmu “Ponekad“ i napravio audiciju za novu pevačicu. Slađa i ja smo se razveli i svi učenici su otišli kod Slađe, samo su Vesna i još jedan dečko ostali kod mene u školi – rekao je Đole svojevremeno za domaće medije.

– Bilo mi je teško, jer otišli su mi i žena, i deca, i posao. Nisam hteo da se ubijem zbog Slađe, ali mi je bilo teško. Prvo, ode ti žena koju si voleo, ode kuća, posao… Ti onda nemaš satisfakciju, nemaš ništa. To je težak period, ali na sreću došla je Vesna.

Podsetimo, kada je 2001. godine došlo do razvoda, Slađu je u grupi “Đogani“ zamenila pevačica Vesna Trivić, koja je do tada bila stalni član njihove plesne grupe. Godinu dana kasnije, Vesna i Đole započeli su svoju romansu, a hitovi su se samo nizali.

– Upala sam na estradu kao da sam pala s Marsa. U jednom momentu sam počela mnogo da zarađujem i bilo mi je konfuzno. Morala sam da znam šta hoću. Svi su me osuđivali i krivili za razvod Đoleta i Slađe – ispričala je Vesna.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić