Poznata pevačica pretrpela nasilje, a sada uživa u ljubavi sa kolegom: „Bilo je strašno“

9e70dbba1284e01b7be4fd0660ae010f340cad05

Nasilje nad ženama, tema je o kojoj se nedovoljno govori u javnosti, mada su pojedine poznate dame skupile habrosti da govore otvoreno o paklu koji su preživele sa bivšim partnerima.

Brojni su razlozi zbog kojih se žene boje ili stide da se odmah suoče sa ovim problemom, što gotovo nikad ne rezultuje prestankom, već naprotiv još većim nasiljem.

Upravo iz tog razloga, popularna pevačica Tijana Em svojevremeno je govorila o nasilju koje je pre samo nešto više od dve godine pretrpela od tadašnjeg dečka.

378085895 1005683260641583 4822086157736252051 n
Instagram/tijanamilentijevic.official

-Za njega razlog sigurno postoji, što se mene tiče ne postoji jer mislim da nasilje ne opravdava apsolutno ništa. Ne znam, da je bilo strašno, jeste. Detalje nisam iznosila, pesnicom me nije udario u lice, šamar jeste. U svakom slučaju nije važno da li sam bila cela modra ili ne, najvažnije je moje psihično stanje– svojevremeno je istakla Milentijevićeva.

Kako je i sama priznala nakon toga se dugo borila sa psihičkim posledicama, ali je danas srećna u ljubavi i to sa popularnim reperom Vukom Mobom sa kojim je nedavno stupila u vezu.

-Vuk se meni javio na Instagramu, onda smo se čuli neko vreme i par puta izašli sa zajedničkim društvom. Onda je došlo do veze, a i pojavila se neka hemija, nadam se da će trajati, sada nam je stvarno prelepo. Tek smo mesec dana zajedno, ja sam srećna i to mi je najbitnije – ispričala je Tijana i otkrila čime je reper osvojio njeno srce.

Ima šarm, jako je dobar i kulturan momak, predivno se ponaša prema meni, što mi je najbitnije.

tijana milentijevic oi vuk mob u vezi 1 630x426 1

BONUS VIDEO: Vuk Mob otvorio vrata luksuzne vile

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. J.