Login/Registracija

Tijana Em u suzama zbog odlaska kolege: „Zauvek u srcu“ (FOTO)

Tijana Milentijević jedna je od pevačica koje nastupaju i po nekoliko puta nedeljno, i tvrdi da joj to ne pada teško jer radi posao koji voli i u kome uživa.

Iako su pevači i pevačice uvek u prvom planu zajedno sa njima radi čitav bend kao i tim saradnika sa kojima su vezani kao sa drugom porodicom, te je svaki rastanak bolan.

Jedan od članova benda koji je godinama radio sa pevačicom odlučio je da krene drugim putem, a vest o napuštanju ekipe posebno je pogodila pevačicu.

Nakon tri godine života, putovanja, druženja… Došlo je vreme da završimo naše svirke. Hvala vam puno za sve zajedničke trenutke. Zauvek u srcu– napisao je Dušan u opisu oproštajne fotke sa Tijanom koja je odgovorila uz emotikone koji rone suze:

E, sad kada nisam umrla, neću nikad– napisala je Milentijevićeva.

Kako je svoju karijeru započela upravo na ovoj velikoj sceni u „Zvezdama Granda“, Tijana je u jednom inetrvjuu za naš portal priznala da kod nje vladaju neke posebne emocije svaki put kada dođe u Grandov studio na Košutnjaku.

-Uvek kada dođem ovde, probude mi se neke lepe emocije i setim se tog perioda kada sam se takmičila i kada sam ovde dolazila sa ogromnom tremom koju sada nemam. Stvarno mi je uvek drago i da dođem ovde i da stanem na tu scenu. Uvek se prisetim takmičenja i svega što sam tada prošla, a imala sam samo 15. godina – dodaje ona.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.