Login/Registracija

Teodora Džehverović prošetala u donjem vešu centrom Beograda, prolaznici u šoku snimali: „Svi nas gledaju“ (VIDEO)

Teodora Džehverović jedna je od najatrakitvnijih pevačica na estradi koja se ne libi da pokaže seksipil i zgodno telo kojim svakodnevno privlači pažnju na društvenim mrežama.

Iako je za potrebe javnog posla i scene dozvoljeno svašta, ovog puta Džehva je otišla korak dalje i zaprepastila stanovnike Beograda kada se prošetala centrom grada u nesvakidašnjem izdanju.

Naime, poznata fotografkinja kontaktirala je Teodoru sa idejom da je slika sa velikim krilima na koju je ona odmah pristala. Osim krila koja su bila u centru pažnje, pevačica je na sebi imala samo grudnjak i gaćice zbog čega su je prolaznici neprekidno gledali dok je pozirala.

Svi nas gledaju, svi snimaju– požalila se Džehva sa osmehom, a trenutak koji je obeležio ovaj šuting bio je kada se pored njih pojavio svirač koji je zapevao „Đurđevdan“.

Podsećamo, pevačica je nedavno otkrila koje kvalitet treba da poseduje njen idealan muškarac.

– Kod dečka gledam da na prvom mestu ne bude paćenik kojeg svaka malo lepša devojka može da ima. Da bude pažljiv, da gleda na budućnost isto kao ja, da razume moj posao. Da bude svestan koga ima pored sebe. Bitno mi je, naravno, da bude ostvaren i zadovoljan sobom– istakala je pevačica, a zatim se osvrnula i na finansijski momenat.

– Pare od muškarca mi ne trebaju, jer ne postoji to što ja ne mogu da stvorim i radim na tome da budem potpuno nezavisna žena kada su materijalne stvari u pitanju, zbog toga od muškarca tražim sve ostalo– zaključiala je Džehva.

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.