Teya Dorina „Ramonda“ oduševila svet: Ovacije publike u Malmeu nakon nastupa Srbije u finalu Evrovizije

1 1
Youtube/Eurovision Song Contest

U velikom finalu „Pesme Evrovizije“ pod rednim brojem 16 nastupila je predstavnica Srbije Teya Dora sa pesmom „Ramonda“ i ponovo je, kao i u polufinalu oduševila publiku u areni u Malmeu.

Cvet koji niče iz stene kao što je „Natalijina Ramonda“ bila glavna je inspiracija za njen nastup na velikoj sceni koji je ispraćem ovacijama publike.

Pogledajte kako je izgledao Teya Dorin nastup u finalu Evrovizije

2 2
Youtube/Eurovision Song Contest

Numera „Ramonda“ poslala je poruku mira u teškim vremenima koja su zadesila svet, a naša pevačica je ovom pesmom želela da istakne koliko je važno da u svakom mometu ostanemo ljudi.

Teya Dora je uz scenografiju, produkcijske momente i pevanje još jednom večeras pokazala da je rođena za svetsku scenu i da Srbija treba da bude ponosna na nju.

4
Youtube/Eurovision Song Contest

Podsećamo vas da za Teya Doru možete glasati tako što ukucate redni broja 16 i pošaljete na broj zemlje iz koje glasate.

32
Youtube/Eurovision Song Contest

Inače, građani Srbije po pravilima ne mogu glasati za svog predstavnika, već mogu to učinici za onu pesmu koja im se najviše dopada, a izvodi je neko iz druge države.

jfjfj
Youtube/Eurovision Song Contest

Nakon današnje diskvalificacije Holandije, Teya Dori su šanse za pobedu na kladionicama porasle, dok je jedan od favorita za pobedu i predstavnik Hrvatske Baby Lasagna.

BONUS VIDEO – Ipraćaj Teya Dore na Evroviziju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Youtube/Eurovision Song Contest,
Autor: A. Milinković