„Verujem u pobedu“: Teya Dora ispraćena na Evroviziju, otkrila ko će joj nedostajati: „Nažalost, neće moći da ide“ (VIDEO)

Pevačica Teya Dora svečano je ispraćena na put u Malme gde će sa pesmom „Ramonda“ predstavljati Srbiju na Pesmi za Evroviziju koja se ove godine održava od 07. do 11. maja.

teya dora ispraćaj

Na muzičku ekspediciju u Švedsku pevačica je krenula u svečanoj atmosferi, a podršku su joj pružili čelnici Javnog servisa Srbije, Ambasadorka Švedske u Srbiji, prošlogodišnji srpski predstavnik Luka Black, kao i nekoliko kolega sa domaće evrovizijske scene, poput Princa od Vranja i Filarija, ali i predstavnika sedme sile.

-Spakovana su ona tri kofera koja nosim na sva dešavanja u vezi sa Evrovizijom. Uzbuđenje je uvek tu, ali mislim da će tek biti na vrhuncu kada budemo krenuli tamo sa probama. I dalje sam jako mirna, ali mislim da će se to promeniti – rekla je Teodora spremanjući se za put.

teya dora ispraćaj

Pevačica je priznala i da oseća pritisak, kao i da je čeka velika doza neizvesnosti ali smatra da će sve proći kako treba jer je ekipa mnogo posla odradila.

– Da li ćemo nešto menjati u samom nastupu, videćemo kad odemo tamo, jer ta scena je potpuno druigačija od onoga što mi imamo ovde. Tokom proba ćemo videti šta bi trebalo promeniti da nastup bude najbolji mogući – dodala je Teya Dora i potvrdila da je scenski nastup značajno drugačiji od onog na PZE i da će stena takođe biti dosta veća.

teya dora ispraćaj

Naša predstavnica veruje u uspeh u Malmeu, i naglašava da je njen tim složan.

– Treba da verujem u pobedu. Moj tim i ja se volimo i podržavamo, iskreni smo u tome što radimo i mnogo je lepa energija, to je najbitnije. Taj mir koji svi imamo, može da nam donese veliki uspeh – naglasila je Teya Dora.

Ona je dodala i koliko joj je bitna podrška majke, koja ipak neće biti sa njom u Švedskoj.

-Mama je oduševljena, ona sve prati. Na žalost neće moći da ide tamo sa mnom ali prati svaki korak i daje mi savete – priznala je Teya Dora, koja je nedavno dobila i nagradu za najboljeg ambasadora na koju je veoma ponosna.

FILP3012

Što se tiče ostalih učesnika na prvoj polufinalnoj večeri, Teodora kaže da se sa njima sprijateljila i združila tokom koncerata po evropskim gradovima i veoma joj se sviđaju njihovi nastupi.

-Ono što sam primetila jeste da se moja pesma izdvaja u odnosu na ostale i to mi se sviđa. Dopadaju mi se nastupi Hrvatske, Ukrajine, Italije, Slovenije, Švedske… Ima puno pesama dobrih pesama, da nekog ne zaboravim – ispričala je Teya Dora.

teya dora ispraćaj


Ona je potvrdila i da stranci odlično reaguju na priču o našoj ramondi.

-Fenomenalna im je priča, doživljavaju je veoma emotivno. Shvataju poruku ove pesme, a to je da nikada ne bi trebalo gubiti nadu – istakla je Teya Dora, koja priželjkuje da otputuje u Indiju, zemlju u kojoj je već poznata.

Naša predstavnica na Pesmi Evrovizije otkrila je i da je upoređuju sa Lorin iako žanrovski ne liče.

-Mislim da je to zbog kose, frizure i stajlinga koji sam imala na nastupu. Svakako mi je slatko, jer ona je pobedila prošle godine – rekla je Teodora Pavlovska alias Teya Dora.

teya dora ispraćaj

Šta je još pevačica ispričala pred polazak u Švedsku pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: F.Pavlović,
Autor: A.Dačić