Najlepša slika koju ćete danas videti: Ovako je Baby Lasagna iznenadio Teya Doru na Evroviziji (VIDEO)

Teya Dora 2 1

Iako se iza kulisa „Pesme Evrovizije“ dešavaju brojni problemi, čini se da to ne utiče na odnos predstavnice Srbije Teya Dore i predstavnika Hrvatske Baby Lasagna.

Naime, na društvenim mrežama osvanuo je video koji je zabeležen iza kulisa takmičenja, a na kome se vidi kako pevač svojoj koleginici iz Srbije poklanja buket cveca na dan kada je proslavila rođendan.

Pogledajte kako je Baby Lasagna iznenadio Teya Doru na Evroviziji

ipiccy image 39
TikTok/hankerangel

Da uživaju u držuženju i da se međusobno podržavaju svedoče i videi na kojima se vidi koliko se Teya Dora obradovala kada je Lasanga prošao u finale, dok se takođe on radovao kada je ona proglašena za finalistu.

U velikom finalu koje se večeras odžava u Malmeu Teya Dora će nastupiti pod rednim brojem 16. dok će Baby Lasagna nastupati pod rednim brojem 23.

Podsećamo vas da iz Srbije ne može glasati za Teya Doru već se to može učiniti iz bilo koje druge države iz koje se glasa, dok se takođe iz Hrvatske ne može glasati za njihovog predstavnika već za nekog drugog.

teya dora

Inače, samo nekoliko sati pre finala dogodio se nezapamćen skandal kada je saopšteno da je Holandija diskvalifikovana zbog sukoba njihovog predstavnika sa jednom osobom iz organizacije.

Takođe se već danima u Malmeu održavaju protesti za podršku Palestini, dok je učešće Izraela izazvalo neočekivane reakcije kako publike, tako i učesnika na Evroviziji.

BONUS VIDEO – Ispraćaj Teya Dore na Evroviziju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: F. Pavlović/ TikTok/hankerangel,
Autor: A. Milinković