Teodora Džehverović u suzama, oglasila se slomljena od tuge: „Na licu mesta je izgubila život“ (FOTO)

Teodora Džehverović slomljena od tuge

Iako važi za nasmejanu osobu koja deli svoju privatnost sa pratiocima, Teodora Džehverović slomljena od tuge objavila vesti koje su potresle javnost.

Pevačica je danas otkrila kako je godinu dana ćutala o smrti voljenog bića, jer joj je bilo teško da o tome govori, a sada je na pitanje jednog od pratilaca otkrila istinu.

Teodora Džehverović slomljena od tuge

Teodora Džehverović slomljena od tuge

Naime, jednog fana je zanimalo gde je njen pas koga već duže nije objavljivala.

Kako mi ne bi stalno pisali na ovu temu (ja se nadam), jer mi je izuzetno teško svaki put kad vidim, udario je auto i na licu mesta je izgubila život. Nisam o tome pričala, prošlo je skoro godinu dana. Eto, rekla sam vam sad – napisala je Teodora. 

Teodora Džehverović slomljena od tuge

Teodora je od malena zarađivala svoj dinar i to tako što je zajedno sa bratom tokom novogodišnjih praznika nastupala, ali njeno prvo pravo angažovanje počinje tek kasnije, kada je zapravo počeo i put ka uspehu koji je danas ostvarila.

– Ne možete da pomognete svojim roditeljima, ne znate kako, 14. marta je bila audicija za Zvezde Granda“ rekla sam sebi: „To je to, ovo je tvoja prilika“ – ispričala je jednom pevačica kako je prelomila da će postati uspešna.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Aleksandra Prijović- Koncert Sarajevo:

NE PROPUSTITE I :


Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić