Teodora Džehverović se udaje: Slikom u venčanici šokirala fanove, poručila samo jedno (FOTO)

5f34846518d71f4ba3f1b5bb61656be91e74f796

Nakon što je pre nekoliko dana objavila pesmu „Polumesec“, Teodora Džehverović još jednom je zapalila trending slušanosti širom regiona, a fanovi tvrde da svakim novim hitom pomera granica.

Posle vrelih kadrova iz Dubaiju, pevačica trenutno boravi na Kipru gde radi na novom projektu, i odakle je počastila publiku novim objavama sa popularne destinacije, a jedna je posebno privukla pažnju javnosti.

Naime, Teodora je snimila video u kome pozira u beloj čipkastoj haljini koja, sa svečanom frizurom aludirajući na lepe vesti.

Džehvica se udaje– napisala je ona čime je zapalila masu fanova.

dhez

Iako mnogi pretpostavljaju da je ovo ipak deo novog spota, složili su se da izgleda kao iz bajke, a da li će uskoro zaista stati na ludi kaen ostaje da saznamo.

Podsećamo, pevačica je nedavno otkrila koje kvalitet treba da poseduje njen idealan muškarac.

– Kod dečka gledam da na prvom mestu ne bude paćenik kojeg svaka malo lepša devojka može da ima. Da bude pažljiv, da gleda na budućnost isto kao ja, da razume moj posao. Da bude svestan koga ima pored sebe. Bitno mi je, naravno, da bude ostvaren i zadovoljan sobom– istakala je pevačica, a zatim se osvrnula i na finansijski momenat.

– Pare od muškarca mi ne trebaju, jer ne postoji to što ja ne mogu da stvorim i radim na tome da budem potpuno nezavisna žena kada su materijalne stvari u pitanju, zbog toga od muškarca tražim sve ostalo– zaključiala je Džehva.

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.