Login/Registracija

Džehva zaludela Hrvate, evo šta rade komšije zbog nje (FOTO)

Srpska pevačica Teodora Džehverović našla se sa pesmom „Polumesec“ na prvom mestu hrvatske trending liste na jutjubu. Jutarnji list piše kako je do juče „Let 3″ svojim nastupom, energijom i porukom u pesmi „Mama ŠČ” pokrenuo celu Hrvatsku i oduševio Europu.

Od finala Evrosonga prošle su gotovo dve sedmice, a sve vreme nastup Letovaca stajao je na prvom mestu hrvatskog trendinga. Ipak, spustili su se na drugo mjesto, a tron hrvatskog trendinga zauzela je srpska pevačica Teodora Džehverović sa svojom novom pesmom „Polumesec” koja je u jednom danu skupila čak 1,3 milijuna pregleda, prenosi ovaj dnevnik.

Oni sitiču i da je muziku i tekst za Teodorin novi hit radio srpski reper i pevač Rasta, a prateće vokale pesme Rasta je otpjevao sa Sanjom Vučić, bivšom članicom ženske grupe „Hurricane“ koja je 2021. godine takođe učestvovala na Evrosongu sa pesmom „Loco, loco”, s kojom su završile na 15. mestu.

Teodora trenutno radi s uspešnim saradnicima, ali je svoje javno pojavljivanje započela je u rijalitiju „Zadruga”, nakon koje je počela da se bavi pevanjem.

Foto: Instagram/Printscreen youtube,
Autor: A.Dačić