Login/Registracija

„Mora da bude svestan koga ima pored sebe“, Teodora Džehverović otkrila šta zahteva od dečka: „Pare mi od njega ne trebaju, ali…“

Teodora Džehverović otkrila šta zahteva od dečka.
Teodora Džehverović otkrila šta zahteva od dečka.

U medijima se često spekuliše o njenom ljubavnom statusu, a sada je Teodora Džehverović otkrila šta zahteva od dečka.

Teodora je svojevremeno odgovarala na pitanja fanova, među kojima se pojavio pitanje koje kriterijume treba da zadovolji njen partner.

teodora dzehverovic
Teodora Džehverović otkrila šta zahteva od dečka

Teodora Džehverović otkrila šta zahteva od dečka

– Kod dečka gledam da na prvom mestu ne bude paćenik kojeg svaka malo lepša devojka može da ima. Da bude pažljiv, da gleda na budućnost isto kao ja, da razume moj posao. Da bude svestan koga ima pored sebe. Bitno mi je, naravno, da bude ostvaren i zadovoljan sobom– istakala je pevačica, a zatim se osvrnula i na finansijski momenat.

– Pare od muškarca mi ne trebaju, jer ne postoji to što ja ne mogu da stvorim i radim na tome da budem potpuno nezavisna žena kada su materijalne stvari u pitanju, zbog toga od muškarca tražim sve ostalo– zaključiala je Džehva.

Dzehverovic

Mesecima unazad se šuška da je u vezi sa košarkašem iz Slovenije – Maticom Rebecom, što ona još uvek nije javno potvrdila.

– Ja sam odavno rekla da o svom privatnom životu neću da pričam– rekla je nedavno.

BONUS VIDEO- Aleksandra Prijović- Četvrti koncert u Zagrebu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.