Zbog ove pesme je Džej jecao na sav glas, a nikad nećete pogoditi kom pevaču je bila namenjena

dzej foto munja

Mnogim pevačima tokom karijere dogodilo se da im iz ruku izmakne numera koja je kasnije postala vanvremenski hit.

Upravo to, dogodilo se Džejevim kolegama koji su trebali da snime čuvenu pesmu „Imati, pa nemati“ o čemu su govorili Ćana, Lepa Đorđević i Joca Stefanović.

4c265fc519fb075ab163c0b21aa346831ef4e970 630x426 1

– Ta pesma nikada nije bila namenjena meni. Dok je bila pravljena, prvo je bila namenjena Harisu Džinoviću i Nikoli Rokviću. U tom smeru je trebalo da ide pevanje te pesme, međutim, Rule je tu odigrao glavnu ulogu što se tiče Džeja. Bili smo na nastupu u Požarevcu, a Rule je došao tu i moj otac mu je pustio neke pesme, pa je Rule hteo da ih snimi kako bi pustio Džeju jer su radili u Požarevcu, a Džej je na putu do Beograda voleo da sluša te nove pesme– započeo je zanimljivu anegdotu Stefanović, pa poručio:

– On mu je narezao to, dok su se vraćali, Džej je pustio to u svojim kolima i samo odjednom staje na sva četiri. Rule gleda da li se nešto desilo, a Džej plače i jeca na sav glas. Ta pesma je njegova priča, „ne znaš ti kako je imati, pa nemati… Ljubiti, pa gubiti“ dakle, to je cela njegova priča. Plakao je 20 minuta, i pričao kakva je pesma.

Kurir.rs / L. Majer

dzej i rule

BONUS VIDEO: Žika Jakšić analizirao čuveni hit

PROČITAJTE JOŠ:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z. K. Munja,
Autor: K. Marković