Login/Registracija

Tea Tairović gaji simpatije prema našem poznatom glumcu: Priznala da bi sa njim snimala prisne scene

O ljubavnom životu TeeTairović dosta se spekulisalo u medijima, međutim pevačica tvrdi da joj je karijera trenutno na prvom mestu i da nema vremena za muškarce.

Ipak, sinoć je gostovala u jednoj emsiji kada je je ukviru igre „Intimne kuglice“ ogovarala na škakljiva pitanja, kada je trebala da kaže sa kojim glumcem bi snimala prisne scene za spot, a njen odgovor sve je iznenadio.

Milan Marić – odgovorila je Tea kao iz topa, te priznala da joj je on najsimpatičnijih od svih njegovih kolega, nakon čega je nastao muk u emisiji „AmiG show“.

Inače, Tea Tairović nedavno je izdala svoj album pod nazivom „Balerina“, koji je odmah pobrao simpatije publike i ušao u trending, a mlada muzička zvezda imaće 17. juna svoj veliki koncert na Tašmajdanu.

Tea je nedavno proslavila 27. rođendan, a želja joj je samo da je služi zdravlje.

-Kada sam počela da otkazujem nastupe zbog zdravstvenih problema, shvatila sam koliko je to bitno. Stvarno sam sebi poželela da me samo zdravlje poželela. Baka mi je poželela momka. Samo mi je rekla da je ona u mojim godinama imala dve ćerke, kada sam joj spomenula da moram prvo koncert da završim, odgovorila mi je: „Pusti ti koncert, prvo nekog finog momka da nađeš“. Rekla sam da ću se potruditi, ali nemam gde da ga nađem- izjavila je Tea.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ Printscreen,
Autor: S. Č.