„Prepoznajem ko se izdvaja“, Viki Miljković priželjkuje još jedan trijumf u „Zvezdama Granda“ (VIDEO)

tradicionalno u domu viki miljkovic

Osim muzikom pevačica Violeta Viki Miljković se poslednjih godina uspešno bavi i biznisom koji je pokrenula zajedno sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom. Poznato je da se njih dvoje već neko vreme bave prodajom luksuznih nekretnina, a nedavno su pokrenuli i pravljenje nameštaja kojim opremaju ekskluzivne enterijere, a čitava proizvodnja odvija se ni manje ni više nego u Turskoj.

Viki je za Grand ispričala kako je došlo do toga da započne posao baš na mestu gde se u jednom gradu susreću Evropa i Azija.

-Turska je generalno jako dobra za trgovinu. Vrlo su poslovni, a što se tiče biznisa profesionalni su i jako su dobri majstori. Imaju jako dobre ruke. Inače volim Tursku, imaju dobru muziku i dobru hranu. Hedonisti su i vole da uživaju i narod su sličan nama, sa dušom i emocijom, tako da mi mnogo toga odgovara tamo – rekla je Viki.

VIKI MILJKOVIC ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA 23 ok

Osim u temperamentu, i način biznisa je sličan u Turskoj kao i na Balkanu, a pevačicina firma se bavi proizvodnjom i prodajom ekskluzivnog nameštaja za luksuzne komplekse, između ostalog i za apartmane koje prodaje.

-Tu se radi o izradi takozvanog „custum made“ luksuznog nameštaja „po meri“ koji fabrike rade za nas. Mi nismo preprovdaci, imamo naše arhitekte koji dizajniraju nameštaj za naše klijente – objasnila je pevačica.

Nameštaj dizajniran po meri „Residence Hills“ prodaje i u Srbiji i u Istanbulu, a Viki je istakla zbog čega je baš firma otvorena u turskoj prestonici:

-Kada klijenti tamo odu mogu da odaberu nameštaj, s obzirom da mi imamo širom Turske fabrike koje rade za nas.

VIKI MILJKOVIC ZG SNIMANJE 05102022 FOTO MUNJA 2

Za razliku od Turske u srpskoj prestonici su ipak primat nekretnine.

-U Beogradu smo više vezani za prodaju stanova, konkretno za „Beograd na vodi“ i „Lux 51“, tu smo nekako najuspešniji – rekla je Viki, a mnoge ličnosti sa javne scene kupili su stanove upravo preko njene firme, među kojima su se našli i Vojaž i Nući.

-Svi su kod nas, ali neću nikog da navodim. Da li mogu nekog više da navedem od svoje kume? Ceca je neko ko dosta kupuje preko nas, ali je generalno dosta kolega nama ukazalo poverenje i hvala im na tome. Kada je „Beograd na vodi“ u pitanju, tu kupuju i za život i kao investiciono ulaganje, dok u „Lux 51“ uglavnom biraju za stanovanje, jer je taj kompleks miran i ušuškaniji – objasnila je Viki za Grand dodajući da voli kada njene kolege ulažu novac na pametan način.

-Mnogo više volim kada moje kolege na pametan način ulože novac jer kako god to ljudima izgledalo mi se mnogo mučimo. Zaista je težak naš posao i ono što zaradimo mnogo je bolje i pametnije uložiti na jedan pravi način. Sve se potroši na ovaj ili onaj način, ne postoji para koja je nepotrošiva – zaključila je Violeta.

VIKI MILJKOVIC ZG SNIMANJE 24042023 FOTO MUNJA 37 ok

Kažu da je pokretanje biznisa veoma potrebna hrabrost, a Violeti toga definitivno nije manjkalo te je ekskluzivno za Grand otkrila koji je momenat u životu bio prekretnica da se upusti u nove vode.

-To je bilo u vreme korone, a inače Taške i ja volimo nekretnine. Mi smo malo drugačiji, nismo klasični prototip estradnih likova. Dosta toga smo mi kroz svoje ruke proturili što u Evropi što ovde, prošli, opekli se, platili školu, naučili šta treba a šta ne. Prosto dok to ne naučiš na svojoj koži ne možeš sa tim ni da radiš. A pošto se i Taške i ja bavimo istim poslom kojeg nije bilo čak godinu i po dana, imali smo viška slobodnog vremena i shvatili smo da kada su oboje ljudi iz iste kuće u jednom poslu da to baš i nije tako dobro. Zato smo odlučili da naš posao razgranamo na više grana, pa kako kaže čovek „za ne daj Bože“, ako jedno stane drugo će da ide – rekla je Viki i preporučila svima da svoje poslove usmere u više različitih oblasti.

nermin i viki

I pored svih poslovnih obaveza Viki uspeva da bude izuzetno posvećen mentor u „Zvezdama Granda“ ne krijući da se i ove godine nada trijumfu u spektakularnom finalu.

Svi se mi nadamo da u svom timu imamo pobednika. Da li ću ove godine imati pobednika? Nadam se, svi mi to iskreno priželjkujemo. Imam jako dobre kandidate, mada i u drugim timovima ima jako dobrih takmičara, pa videćemo. Neka pobedi ko je najbolji- sa osmehom je poručila članica žirija, a na pitanje da li u svom timu ove sezone prepoznaje nekoga ko se izdvaja pevačica je odlučila da ostane misteriozna:

Prepoznajem ali ne mogu da imenujem! (smeh)

Šta je još Viki otkrila o „Zvezdama Granda“, ali i Nerminu Handžiću saznajte u videu ispod:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić