Tanja Savić ronila gorke suze: „Teško je kada se svega setim“ (VIDEO)

TANJA SAVIC NNK SNIMANJE 21032023 FOTO MUNJA 5 ok 2

Pevačica Tanja Savić tokom razgovora za Grand portal otkrila nam je da li poput Rade Manojlović planira da sestru zaposli kao menadžera.

-Ne planiram. Bilo je perioda kada su se bliski ljudi iz mog okruženja mešali u posao, ali to se nije dobro završilo tako da ne planiram to da radim. Menadžer ipak treba da bude menadžer, pogotovo ne treba mešati posao i ljubav, nikako – rekla je pevačica na početku razgovora.

Tanja savic 2

Tanja je jedna od retkih pevačica koja je ostala potpuno prirodna, mnoge žene joj se zbog toga dive, a evo kako ona to komentariše:

Razmišljala sam nekoliko puta da uradim nešto na licu, ali bi mi uvek nešto sprečilo u tome, prosto se neda. Savetovala bih devojke da ne rade ništa, hijaluron mi je u redu jer nestane posle nekog vremena, ali opet treba sa tim biti pažljiv – istakla je Tanja.

Tanja savic 1

Popularna pevačica nedavno je snimila veoma emotivnu baladu, a za Grand otkrila da joj nije bilo lako jer u jednom trenutku nije mogla da obuzda suze.

Mnogi se čude, ali ja sam zaista plakala tokom snimanja spota, osećala sam tako pesmu. Kad je glumac lupao šakom o sto, bilo mi je teško i ispoljila sam to kroz suze – istakla je ona.

Ceo intervju poslušajte u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja/ Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk