Login/Registracija

„O tome niko ne priča“, Tamara Milutinović otkrila veliku tajnu o bakšišu na romskim svadbama: „Istina je drugačija“

TAMARA MILUTINOVIC ZGS SNIMANJE 03052023 FOTO FILIP 19 ok

Tamara Milutinović trenutno pravi pauzu od pevanja jer će se za nekoliko meseci ostvariti u ulozi majke, a nedavno je govorila o svojim nastupima i predsrasudama koje javnost ima.

Milutinovićeva kaže da obožava da peva na romskim svadbama, međutim da priče o vrtoglavim bakšišima nisu tačne.

Tamara Milutinovic

To su najjači provodi. Sve sija ko Las Vegas, svega ima. Tu je brdo pevača i muzičara, najveće i najukusnije torte, cveće, crveni tepih, ma sve. Istina je da je tu i najveći bakšiš, o tome niko ne želi da priča, ali mi pevači ne uzimamo taj bakšiš. Glupo mi je da ja to pričam, ali to nije naš bakšiš, mi uglavnom radimo za svoju gažu. Te sume su malo drugačije nego one koje se predstavljaju u javnosti rekla je za domaće medije.

TAMARA MILUTINOVIC NNK SNIMANJE 09112022 FOTO MUNJA 54 ok 768x512 1

Tokom svih godina rada i nastupa, susretala se sa raznim ljudima, međutim nikada nije od gostiju doživela neku nemilu situaciju, 

Ima i nastupa na kojima nam je neprijatno, ali šta ćeš izugraš do kraja. Mislim da je ženama neprijatnije u nekim situacijama. Mislim da je to do stava, ja nikada nisam imala neprijatne situacije na veseljima, a pevala sam raznim ljudima tvrdi pevačica.

Ipak, dešavalo se da joj bude neugodno zbog nepredviđenih tehničkih stvari na koje nije mogla da utiče.

– Meni je uglavnom neprijatno ako je visoka bina, a ja ne znam da je to visoka bina i obučem suknjicu, pa pazim, pa se povučem, pa onda sve vreme razmišljam da li će nešto da mi se vidi – priznala je Tamara koja se sada uvek konsultuje sa svojim menadžerom oko visine bine na kojoj će nastupati.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.