Login/Registracija

Svi detalji svadbe Stefana Ilića: Sofrin orkestar napravio lom, violinista okupio pola estrade (VIDEO)

0A0A5155

Violinista, gitarista i pevač Stefan Ilić juče je izgovorio sudbonosno „Da“ izabranici Milici. Svadbeno veselje održano je u Svilajncu, a mlada je zablistala u prelepoj beloj venčanici.

Mladenci su sa osmehom na licu ušetali u salu gde ih je dočekao veliki broj gostiju, a odmah je usledilo građansko venčanje. Nakon što su se zavetovali na večnu ljubav mladenci su raznežili goste prvim plesom.

Veliki broj rodbine i prijatelja okupio se da proslavi Stefanovu i Miličinu ljubav, a među zvanicama bile su i brojne poznate ličnosti. Harmonikaš Miša Mijatović, pevač Nenad Manojlović, glumac Nenad Milovanović, supruga Saše Matića Anđa, samo su neki od pripadnika naše javne scene koji su juče prisustvovali gala veselju.

0A0A5228

Mikrofona su se latili i pobednici takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Lenče i Goran Kukić, dok je sve kadrove sa venčanja svojim objektivom zabeležio čuveni fotograf Zoran Kuzmanović Munja.

U jednom momentu zapevao je i mladoženja koji je svojoj izabranici posvetio emotivne stihove iz čuvenog hita Lepe Brene „Jugoslovenka“.

0A0A5192

Stefan je ranije bio član orkestra Aleksandra Sofronijevića, a upravo njegov bend je uveseljavao goste na svadbi.

Žurka je trajala do kasnih večernjih sati, a na kraju su se mladenci i gosti zasladili svadbenom tortom koju je pratila pesma „Nemoj da brigaš“.

0A0A5180

Kako je izgledalo venčanje Stefana i Milice Ilić pogledajte u videu ispod teksta.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/J.Jović