Login/Registracija

SVI DETALJI TRUDNOĆE CECINE SNAJKE: Ražnatovići žele još dece!

Veljko Ražnatović protiklih godina povukao se iz javnog i posvetio se porodičnom životu. On ne krije da je pronašao istinsku sreću kraj supruge Bogdane i sina Željka, a sada je sa javnošću podelio da je Bogdana ponovo u drugom stanju.

Lepa Cecina snajka u trećem je mesecu trudnoće, nosi dečaka, a Veljko je odlučio da se naslednik zove Krstan, kako se zvao i deda njegovog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana.

– Bogdana je u trećem mesecu trudnoće, za oko pola godine očekuju dolazak još jednog člana porodice. Iako već više od mesec dana znaju da je trudna, Ražnatovići su želeli da kriju ovu vest bar do ulaska u peti mesec Bogdanine trudnoće – rekao je za Alo izvor blizak porodici i dodao da je za otkrivanje pre vremena zaslužan upravo Veljko, koji nije mogao da izdrži a da ne podeli sa celim svetom da će po drugi put postati otac, ali i da sazna kog će pola biti beba.

– Otkako je saznao da mu je supruga u drugom stanju, Veljko je bio uveren da nosi dečaka. Bogdani je bilo svejedno kojeg pola je beba, njen suprug je svom silinom želeo još jednog naslednika, a Ceca je bila ubeđena da će joj snajka podariti blizance. Cecina sestra Lidija ima blizance, pa je shodno tome mislila da će taj gen preći i na Veljka. Čak su se u jednom trenutku kladili da li Bogdana nosi dečaka ili dvojke – objašnjavao je atmosferu iz doma Ražnatovića sagovornik, koji je potom otkrio kako će se naslednik zvati.

– Iako je veoma mlad, Veljko je veoma tradicionalan momak. On je svom prvom sinu dao ime po pokojnom ocu, a drugom nasledniku odlučio je da da ime koje je nosio njegov pradeda, odnosno Arkanov deda. U pitanju je ime Krstan koje je grčkog porekla, a znači neustrašiv, hrabar, onaj koji prelazi sve prepreke – otkrio je izvor, pa rekao da pripreme za dolazak prinove uveliko teku.

– Za sada mali Željko nije ljubomoran na činjenicu da će uskoro dobiti brata. Svi ga polako pripremaju na dolazak bebe, a roditelji su odlučili da će njihovi sinovi spavati u istoj sobi. Trenutno se Željkova soba preuređuje, kupuju se prve stvari za novog člana ove mnogobrojne porodice kako bi kada dođe do Bogdaninog porođaja sve bilo spremno- završio je izvor.

Kako sagovornik otkriva, Bogdana trudnoću održava kod istog doktora koji joj je vodio trudnoću sa prvim sinom, a koji je svojeveremeno brinuo i o trudnoćama i porođajima Svetlane Cece Ražnatović.

– Bogdana je zadovoljna kako joj je protekao prvi porođaj i odlučila je da zadrži istog ginekologa. Taj lekar ujedno je porodični lekar ove porodice i bezrezervno mu veruju Ceca, Lidija, Anastasija i Bogdana – objasnio je on.

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković