Ilići pred matičarem: Oženio se pevač i violinista iz Sofrinog orkestra, prezime zbunilo svatove (FOTO)

11506

Talentovani Stefan Ilić, violinista, gitarista i pevač koji je postao prepoznatljiv još kao član Orkestra Aleksandra Sofronijevića izgovorio je danas sudbonosno „da“ oženivši se sa svojom izabranicom Milicom, a mlada je imala olakšavajuću okolnost jer nije morala da odluči da li će da uzme muževljevo prezime.

Mladino devojačko prezime takođe je Ilić, što je inspirisalo mladence da u tom duhu ispišu stihove na pozivnici za venčanje koje je održano danas u Svilajncu.

47652

-Da l’ je Ilić il’ je Ilić, kad pročitaš sve ti jedno. Al’ mlada je odlučila da joj bude izvanredno – deo je stihova sa pozivnice za Milicino i Stefanovo venčanje.

41341

Mlada se ipak do poslednjeg trenutka premišljala da li da duplira svoje prezime, odnosno doda Ilić na Ilić, a to je bila i tema devojačke večeri, što je ovekovečila fotografijama na Instagramu.

IMG 0734
Instagram/iliceva_m

Ova šaljiva „emotivna zavrzlama“ i ne čudi od od danas porodice ovog talentovanog i svestranog muzičara, prvenstveno violiniste i pevača, ali i kompozitora koji nas je u poslednjih nekoliko godina više puta oduševio uspevši da prenese iskrenu emociju i umetnost na koju bi, kako kažu njegovi fanovi, i slavuju zaćutali.

Svadba je, razume se, započela veselo, a dobra atmosfera potrajaće sasvim sigurno do duboko u noć, a kada se ima u vidu da među svatovima ima mnogo muzičara biće to kompletan ugođaj i za mladence i za svatove.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić