Login/Registracija

„Nadam se i molim Bogu“, Mira Škorić iznenadila priznanjem, pa progovorila o „Zvezdama Granda“ (VIDEO)

Naziv Žikine emisije je životni motiv mnogih ljudi, pa čak i najvećih zvezda sa estradne scene kao što je Mira Škorić, pevačica koja nikada nije dozvolila da je napuste mladalački duh i energija.

-Dođu ljudi u neke godine kada misle čovek ima preko pedeset i nema veze, život je prošao. Ne, život nije prošao, idemo dalje i nikad nije kasno! Za svaki početak apsolutno nikada nije kasno- rekla je Mira za Grand.

Iako ima iskustva u mentorisanju u „Zvezdama Granda“, Mira ne krije da joj je uloga stručnog žirija u ovoj emisiji „Nikad nije kasno“ izuzetno teško pala.

-Stvarno je vrlo neprijatna situacija, večeras je sve bilo tako blizu i jako teško. Baš smo dovedeni u tešku situaciju! Bolje da sam bila u žiriju kada su pevali pojedinačno, bilo bi mi lakše sigurno- priznala je Mira ne krijući da „Zvezde Granda“ čiji je deo i sama bila, prati i dalje.

-Naravno da pratim i „Zvezde Granda“, pratim uvek kada je dobra muzika u pitanju. Ono što ću vama sada premijerno kao svojoj kući najaviti to su dve nove pesme. U studiju sam danonoćno radim, završavam ih i treba da izađu u maju mesecu. Mnogo toga lepog se dešava oko mene i to mi je najvažnije- sa osmehom je otkrila pevačica.

Iako je vlasnica najvećih hitova na estradi, Mira je pristalica onih koji ne žele da se pojavljuju u javnosti dok nemaju „nešto novo“ te su mnogi stekli utisak da se malo povukla.

-Ne eksponiram se jer kada nemam novu pesmu i spot nemam šta da tražim po televizijama. Sad u maju kreće sve lepo i super, promocija dve ozbiljne pesme koje mislim, nadam se i molim Bogu da će biti približne svim onim hitovima od devedesetih koje sam ja snimila- istakla je, ali ipak ostala misteriozna kada je reč detaljima novih numera.

-U kom su maniru to ćete ček čuti. Nadam se da će nove pesme dostići tu slavu i popularnost kao neke stare!

I dok se mnoge njene kolege bune protiv popularnih kavera koji su sve češći izbor mladih pevača, Mira je drugačijeg stava.

-Meni to ne smeta kada neko dobro peva. Moje konkretno pesme snimaju samo oni koji znaju da pevaju jer mogu da kažem da su moje pesme mnogo teške. Volim da podržim mlade kolege i mlade ljude. Mislim da kaver može da im pomogne, ali treba da imaju i svoju pesmu, da ona bude njihov pečat- zaključila je pevačica.

Na jedno pitanje Mira nije želela da odgovori, a o čemu se radi saznajte u videu ispod:

Pogledajte i:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović/I. Grk