Login/Registracija

Suze da ti krenu: Džejeva ćerka zapevala njegov najveći hit (VIDEO)

0bbd5fb3304d07dc7d12dd7f02b952155a82345d

Džej Ramadanovski preminuo je 2020. u 57. godini u Beogradu, a za sobom je ostavio dve ćerke od kojih je mlađa Marija nasledila talenat i od nedavno krenula njegovim stopama.

Iako uveliko pravi prve diskografske korake na estradi, u televizijskim gostovanjima rado peva očeve hitove što je učinila i u Grandovoj emisiji.

DSC08935 ok 1

Voditeljku Vesnu Milanović je zanimalo da li planira da obradi neku očevu pesmu, a Marija je odgovorila:

-Prošle godine sam otpevala njegovi pesmu ‘Teško je živeti’, a planiram još neku. Takođe planiram da otvorim svoj Jutjub kanal, tu pesmu sam objavila kod tate na kanalu. Radim na tome da izaberem još jednu tatinu pesmu koja mi leži.

MARIJA RAMADANOVSKI ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 66 ok 1

Nakon toga Marija je u pratnji Dragana Kojića Kebe uživo zapevala pesmu „Sunce ljubavi“.

U videu ispod pogledajte kako je uživo izvela jedan od najvećih Džejevih hitova.

Nakon tužnih dešavanja u njenom životu, Marija konačno uživa u lepim trenucima, a uskoro će izgovoriti i i sudbnosno „da“ svom izabraniku Stefanu.

Svadbeno veselje biće organizovano u jednoj sali na Zrenjaninskom putu, a među zvanicama biće mnogo Marijinih, ali i kolega njenog pokojnog oca. Među njima biće i Keba koji je i u emisiji obelodanio da Marija pravi gala svadbu, kao i da će se rado latiti mikrofona.

MARIJA RAMADANOVSKI ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 8 ok

Pripreme za veselje se privode kraju, ali Mariji ipak ostaje žal što Džej nije doživeo da vidi njenu sreću.

Udajem se za čoveka svog života. Žao mi je samo što moj tata nije upoznao Stefana. Jako sam srećna s njim i mislim da je to i više nego dovoljno. Ne plašim se braka, već živimo zajednoPripreme za venčanje su skoro završene, sve polako privodimo kraju. Trenutno sam preokupirana obavezama oko pesme „Koči“, koju ću promovisati ovih dana, a pevaću je i na svom venčanju – rekla je Marija nedavno za medije.

MARIJA RAMADANOVSKI ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 58 ok

NE PROPUSTITE I:

Foto: F.Pavlović,
Autor: I. Ankić