Login/Registracija

Suzana Mančić uhvaćena na tretmanu zatezanja, evo kako joj uspeva da je u top formi bez treninga: „Da budem cica maca“ (FOTO)

Suzana Mančić važi za damu koja mnogo brine o svom fizičkom izgledu. Nikada nije krila šta je korigovala na svom telu, ali nega joj je jako bitna.

Iskreno da vam kažem ja ne volim da vežbam, niti idem u teretane. Volim tretmane koje oblikuju telo i volim mnogo toga da isprobam. Evo danas sam radila zatezanje ruku, jer problem je kada obučete neku haljinu ili majicu koja otkriva ruke, a one budu opuštene, odmah počnu kritike jer navikla sam ljude da budem uvek u top formi i zato ne bežim od tretmana da i dalje budem dobra cica maca-kroz ismeh je rekla Suzana koja nije čak krila ni kada je radila podmlađivanje vagine jer je ženama htela da objasni koliko su neke stvari važne i bitne za zdravlje.

Podsećamo, Suzana godinama unazad uživa u ljubavi je sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom.

 Drugi put sam se udala sa 61 godinom. Spoznala sam ljubav posle mnogo godina i to je zrelost. Na početku me je fizički bolela razdvojenost, a onda sam shvatila da postoje njeni benefiti. Kad smo zajedno, lepo se slažemo, nekada se i posvađamo, ali i to ide u rok službe. Razdvojenost nam sada prija jer je lepo i dobro sačuvati neko vreme samo za sebe – kaže ona.

Autor: Grand