Suzana Mančić nikad iskrenije o mužu: „Manje lepe žene su se udale pre mene“

suzana mancic o muzu
Suzana Mančić o mužu

Voditeljka Suzana Mančić ne krije da je je do sada radila nekoliko estetskih korekcija na sebi, ali priznaje da je njen suprug ponosan na njenu lepotu.

suzana mancic o muzu 1
Suzana Mančić o mužu

Gostujući u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“ ona je otvoreno govorila o toj temi i istakala da je ne pogađaju komentari na račun njenog fizičkog izgleda.

Suzana Mančić o mužu

-Svako za sebe misli da ima neke mane koje mora da prikrije i mi to danas radimo sa fotošopom. Ja se ne obazirem na komentare „Sva si plastična“, „Sva si izoperisana“. Gledam da prikažem sebe u nekom normalnom svetlu, ali ipak i da zadovoljim svoj ego, do sada nisam radila neke ozbiljne korekcije na licu i telu, ali prosto moramo ostariti. Stvarno su se one koje nisu bile lepe udale pre mene, ali mislim da svi vole u društvu da imaju lepu i zanimljivu osobu – kazala je Suzana.

suzana mancic o muzu 3
Suzana Mančić o mužu

Suzana je posebno srećna zbog činjenice da je njen muž Simica očaran njenom lepotom i da se u svakom društvu ponosi suprugom.

-Moj drugi muž je jako srećan što pored sebe ima ženu koja izgleda reprezentativno, koja se uklapa u svako društvo, koja govori jezike, koja zna da se ponaša i sa ministrima i sa običnim svetom. On kaže da se stalno smeje sa mnom i to je odlično – zaključila je ona.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Nije Lako biti ja – Aleksandra Tadić

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković